Datum objave: 14. prosinca 2023.
Kategorija: Naslovnica

Božićna priredba razredne nastave

Jučer, 13.12. 2023. g., na dan sv. Lucije, bilo je radosno i svečano u našoj školi – učenici i učitelji razredne nastave, kao i naši gosti, priredili su nam školsku božićnu priredbu.

Božić je istinska čarolija, čudo ljubavi, toplina obiteljskog doma, vrijeme darivanja. Stoga smo vam i mi odlučili nešto darovati. Naši pokloni su bile malene poslastice načinjene od pjesme i  plesa, a sve umotano u iskrenu radost darivanja  i ljubavi. 

Ovaj prosinac nikako da zahladi. Ipak i bez snijega ili makar hladne bure, Božićno vrijeme nosi nam čaroliju šarenih ukrasa, miris kolača, a u srcu se budi čarolija, ljubav beskonačna. I jedino što bi ovih dana radili je dijelili dijelili, dijelili; tople osmjehe, duge zagrljaje, radost, ljubav, sreću. Kako nam je bilo pogledajte u maloj galeriji u nastavku vijesti. 

 

Pročitajte još

Terenska nastava učenika prvih razreda

Terenska nastava učenika prvih razreda

Učenici prvih razreda sa učiteljicama Ivanom Madir i Milom Labaš, 4. listopada posjetili su Antoničinumlinicu. Tim posjetom započeli smo obilježavanje Dana kruha i plodova zemlje te obilježiliMeđunarodni dan zaštite životinja. Učenici su imali priliku vidjeti kako od...

RACE FOR THE CURE

RACE FOR THE CURE

Race for the Cure je najveći europski sportski događaj za zdravlje žena. Pomaže organizacijama i bolnicama za borbu protiv raka da prikupe sredstva i podignu svijest. Sa 500.000 novih dijagnoza i 125.000 ljudi koji umiru od raka dojke svake godine u Europi, ta...

Skip to content